Προφίλ & πελάτες

Όραμα & φιλοσοφία

Να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας σκέψεις, όνειρα και ανησυχίες και να υλοποιούμε λύσεις για τα προβλήματά τους, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και την ενέργειά μας που της δίνει πνοή.Στην Εμφασις Τηλεματική, τα προϊόντα, οι άνθρωποι και η γενικότερη επιχειρηματική μας φιλοσοφία ακολουθούν πάντα τα ψηλότερα πρότυπα έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στις δικές σας προσδοκίες.

Εταιρικό προφίλ

Η Εμφασις Τηλεματική ΑΕ, πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη τηλεματικών λύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση στόλου οχημάτων, την τηλεμετρία και τον αυτόματο έλεγχο.Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ενσωμάτωση τηλεματικών λύσεων στις εταιρικές διαδικασίες και τα πληροφοριακά συστήματα υποστήριξης στη διεθνή αγορά. Τα τελευταία χρόνια, αναπτυσσόμαστε με ταχείς για την αγορά ρυθμούς, επιβεβαιώνοντας τους στόχους μας για διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας στη διεθνή αγορά.

Ανθρώπινο δυναμικό

Στην εταιρεία μας απασχολούνται συνεργάτες με επιστημονική εκπαίδευση και εξειδίκευση πολύ υψηλού επιπέδου για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα. Με πολυετή πείρα, συνεχή εκπαίδευση και ακατάπαυστη έρευνα και τριβή με τις τεχνολογίες και την εξέλιξή τους, μηχανικοί λογισμικού και ηλεκτρονικών, τεχνικοί και προσωπικό υποστήριξης στους τομείς των:

  • Embedded Electronics Design
  • Geographical Information Systems
  • Telecommunications
  • και Software Development

οι άνθρωποί μας αποτελούν τη δυναμική ομάδα της Εμφασις Τηλεματική για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων λύσεων υψηλής ποιότητας και επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης.